Itt az AB Agro új katalógusa

A hazai alapítású, külföldi úticélokat kínáló utazási iroda 2019/2020-as programfüzete a világ 105 országába ajánl utazásokat, köztük új, izgalmas úticélok is szerepelnek.

 

Kapcsolódó cikkek

A most megjelent kiadványban szereplő utazások között olyan izgalmas új célországok találhatóak, mint Észak-Korea, Szudán, Törökország, Skócia és Észak-Írország.

Az iroda kínálatában Kína és Japán már régóta megtalálható, de a két ország egy út során történő meglátogatása egy új és rendkívül izgalmas kombó a távol-keleti utak között.

Természetesen a kínálatban továbbra is megtalálhatóak töretlen népszerűségnek örvendő úticélok, köztük Vietnám, Kambodzsa és Délkelet-Ázsia számos egyéb országa, Közép-Ázsia és a Kaukázus országai, az USA, Közép- és Dél-Amerika, Irán, a Baltikum, a kontinentális Portugália és a Portugál szigetek, Írország, Albánia.

A Kína-specialistának számító iroda ázsiai országba induló ajánlataiban 10 különböző útvonal közül választhatnak az utazni vágyók.

Bővült az AB Agro Iroda afrikai kínálata is, és idei különlegességként, őszre pedig egy Karibi szigetvilágot bejáró út is szerepel a terveik közt.(Napi Turizmus)