Új szelek fújnak gasztro-témában a francia légitársaság házatáján: a fiiatal korosztályt célozzák meg tavasszal debütáló bisztró menüjükkel.

Hamburgerrel és fánkkal frissül az Air France fedélzeti kínálata a hosszú távú járatokon. A „My Fun Menu” névre hallgató, tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szánt menüben a hamburger mellett eper ízű joghurtital és fánk is található.

Az új menüt választó utasok a franciáknál megszokott magas minőséggel találkozhatnak majd. A hamburger francia marhából készül, ementáli sajttal és Bearnaise szósszal. A főétel mellé jár tengeri sós chips, desszertként pedig  epres joghurtitalt és karamellás fánkot, nassolnivalónak pedig Haribo cukorkát kapnak az utasok.

Az Economy és Premium Economy kabinokban a légitársaság öt különböző À La Carte menüt kínál a Párizsból induló összes járatra **. A „Le Marché de Jean Imbert” névre keresztelt válogatást a francia kulinária feltörekvő séfje álmodta meg, a „Sélection LeNôtre” ételsort pedig a híres Maison LeNôtre séfjei állították össze. A „Tradition” elnevezésű menüt választó utasok pedig igazi francia fine dining élményben részesülnek. Más ínyencségek között libamáj terrine gyömbéres kaláccsal, borjúragu illetve ízletes házi csokoládétorta is választható. Az „Ocean” ételsor tengeri fogásokat kínál, melyben gyömbéres pirított rákot, sóskaszósszal körített lazacfilét illetve citromos habcsókkal díszített süteményt kóstolhatunk. Az új „My Fun Menu” pedig a bisztro konyhát idézi, és a fiatal ínyenceket célozza meg.

(forrás: Vendég)

(Napi Turizmus)