SkyTravel Utazási IrodaSkyTravel Utazási Iroda
Elfelejtett jelszó?

Fotópályázat

“Gazdagodjon élményekkel, örökítse meg fényképekkel”

Küldje el a legjobban sikerült fotóit nyaralásairól, kirándulásairól…..

Kedves Utasaink!

Várjuk legszebb felvételeiket abból a célból, hogy a legjobban sikerültek felkerüljenek majd honlapunkra. Nyaralásai, utazásai során örökítse meg a legszebb tájakat, a legérdekesebb, leghumorosabb pillanatokat, a legszebbnek tartott fotókat küldje el nekünk . A legötletesebb, legkreatívabb képeket is várjuk.
Formai követelmények:
Kizárólag digitális fotókat várunk, színes vagy fekete-fehér kivitelben
Technikai követelmények:
A pályázatra egy pályázótól maximum 10 kép küldhető. A pályázatra minimum 600×400 pixel méretű képeket fogadunk el, és maximum 3000×2000 pixel méretűt. JPG formátumban várjuk a pályaműveket. Kérjük jelezze, hogy hol készültek a felvételek.
Digitális fényképeket CD lemezen is elfogadunk, a CD utazásonként maximum 10 képet tartalmazhat. A képek beküldői egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy képeiket a Sky Travel utazási iroda szabadon felhasználhassa. Kérjük továbbá, hogy feltétlenül tüntessék fel a beküldő nevét, lakcímét és email címét, valamint azt is, hogy melyik utazáson és mikor készültek a felvételek.
Szerzői jogok:
A pályázat kiírója, a Sky Travel utazási iroda fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket publikálhassa, azokat saját céljaira felhasználhassa.
A fotópályázat időtartama: 2016.03.15 – 2016.12.31.
Beküldési határidő: 2016.12.31
Eredményhirdetés: 2017.03.01.
A fotópályázat részvételi feltételei:
A beküldött képekre irodánk munkatársai szavaznak, a legtöbb szavazatot kapott két kép beküldőinek nevét hírlevélben tesszük közzé, illetve a nyerteseket e-mail-ben értesítjük a nyereményekről.
Díjak:
Fődíj: 3 nap/ 2 éj kétszemélyes belföldi hétvége
1. díj: 2 nap/ 1éj kétszemélyes belföldi hétvége

A fotópályázaton résztvevő játékos/pályázó hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail címre a www.skytravel.hu portál aktuális játékairól, különleges ajánlatokról és utazási lehetőségekről szóló tájékoztató jellegű e-maileket küldjön. A hírlevélről a pályázóknak jogában áll bármikor leiratkozni. A beküldők adatait harmadik személynek nem adjuk át és a vonatkozó törvények szerint kezeljük (1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény).

Beküldési e-mail cím: fotopalyazat@skytravel.hu