Március 24-én felsővezeték-karbantartást végeznek a Nyugati pályaudvaron. Emiatt számos a pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul.

Kapcsolódó cikkek

A Budapest–Esztergom vonalon a vonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek.

A Budapest–Vác–Szob vonalon a zónázó vonatok megállnak Felsőgöd, Dunakeszi-Gyártelep, Rákospalota-Újpest, Istvántelek megállóhelyeken, illetve összevonva közlekednek Rákosrendezői tartózkodással, majd folytatják útjukat Zuglón át a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon a ceglédi állomásig. A személyvonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek. A reggeli gyorsított vonatok Vác felől Rákospalota-Újpestig közlekednek.

A 70-es, Budapest–Vác–Szob vonalon, a nemzetközi vonatok a Keleti pályaudvarról indulnak és oda érkeznek. Néhány vonat március 23-án és 25-én is a Keletibe érkezik, illetve onnan indul.

A Budapest–Veresegyház–Vác vonal járatai Rákospalota-Újpest állomásról indulnak és addig közlekednek.

A Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza, illetve a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon közlekedő valamennyi InterCity vonat, illetve a lajosmizsei személyvonatok Zugló megállóhelyről indulnak és a végállomásuk is Zugló. A sebesvonatok Kőbánya-Kispestről indulnak és oda is futnak be. A zónázó vonatok összevonva közlekednek Rákosrendezői tartózkodással, majd folytatják útjukat a 70-es vonalon Szobig. A monori személyvonatok Kőbánya-Kispestig járnak, és onnan indulnak. Néhány vonat már március 23-án, illetve 25-én este és hajnalban csak Zuglóig közlekedik.

További információk ide kattintva érhetőek el.

(Napi Turizmus)