Mostantól a paradicsomi Mauritius, a karibi térség gyöngyszeme, Guadeloupe, és a nászutasok első számú úti célja, a Maldív szigetek könnyedén elérhető a légitársaságok járataival.

Az Air France és a KLM 4-4 járatot indít Budapestről naponta Párizsba és Amszterdamba:. „A légitársaságok új járatnyitásai a Budapest Airport számára is előnyösek, hiszen így a magyar utasoknak napi nyolc járattal számos csatlakozási lehetőséget biztosítunk az amszterdami és párizsi légi csomópontokon keresztül a világ minden tájára.”, mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója az új célállomásokat bemutató budapesti tájékoztatón.

Curacao, Martinique, Guadelupe és Réunion mellett tovább bővül a légitársaságok palettája. “Idén négy új Boeing 787-es repülőgép érkezik a légitársaságokhoz, amelyekkel együtt összesen 13 Dreamlinerrel büszkélkedhetünk. Folytatjuk a Boeing 777-esek felszerelését az új hosszú távú kabinokkal, így év végére minden Boeing 747-es, 777-es és 787-es gépünk az új World Business Class kabinokkal várja majd az utasokat”- mondta Kiss Ildikó, az Air France KLM Magyarországért felelős country managere.

Mauritius Az Air France járatok mellett most már a KLM–mel is repülhető. A KL501-es számú járat október 30-tól a hét három napján indul Amszterdamból és helyi idő szerint 7.35-kor érkezik meg a következő napon Mauritiusba. Visszafelé a járat 9.45-kor hagyja el a Mauritiust, és 18.35-kor száll le a Schiphol repülőtéren.

Male november elejétől 2018 április végéig repíti majd az utasokat a világ legszebb strandjaira az Air France a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. A legújabb Best kabinokkal felszerelt repülő szerdán és szombaton repül majd a napimádók és búvárok paradicsomába, majd csütörtökönként és szombatonként indul vissza a Párizsba.

A KLM  március 27-től heti három alkalommal repül majd Amszterdamból Bogotán keresztül a kolumbiai Cartagenába. A KLM az új járatokat Boeing 787-9-es típusú repülőgépekkel üzemelteti majd.

(Napi Turizmus)