Ryan Zhu kínai színész és tévés személyiség vállalkozott arra, hogy eltölt harminc napig él Helsinki repterén. A marketingakció célja, hogy megerősítse: a finn főváros légi kikötője a világon a legjobb.

Kapcsolódó cikkek

A repteret üzemeltető társaság, a Finavia az Ázsia és Európa közötti kiváló átszállási lehetőségekre is fel akarja hívni a figyelmet az akcióval. Nem véletlenül választottak kínai szereplőt a kampányhoz, az ázsiai nagyhatalom lakóit kiemelt ügyfélknek tekintik Helsinkiben.

A reptér régóta dolgozik az ügyfelek elégedettségének növelésén. Tavaly júliusban például 200 önkéntessel tesztelték a légi kikötő új Déli Mólóját a hivatalos átadás előtt.

Szeretnénk, ha Ryan Zhu felejthetetlen élményeket szerezne és valóban otthon érezné magát nálunk – mondta Katja Siberg, a Finavia marketingért és kommunikációért felelős elnök-helyettese.

 

A világ leghosszabb átszállásának is titulált #LIFEINHEL program tulajdonképpen egy játékos feladatokkal felturbózott tévés valóságshow, melynek keretében a kínai színész a Helsinki repülőtéren fog élni egy kis kabinban 30 napon át. Naponta különböző kihívások várnak majd rá, miközben megismerkedik a finn életstílussal. Ryan kalandjait a közösségi média felületein naponta lehet követni október 10-től.

A Survivor című tévéshow egyik kitalálója, Gary Carter is részt vett a TBWA reklámügynökség által elkészített koncepció kidolgozásában.

 

(Napi Turizmus)