“Kérnek egy feketét?” “Köszönjük nem, már nagyon unjuk!” – felelték a légitársaság pilótái, és kaptak végre egy kék színű uniformist.

Kapcsolódó cikkek

A lett légitársaság járatainak személyzetén október 15-től új uniformist csodálhatnak meg az utasok. Inese Alhimoviča, dizájner az új egyenruha majdani viselőinek elképzelései, tervei alapján alkotta meg a kollekciót.

“A légiutaskísérők és pilóták új ruhája a kényelemre és biztonságra fókuszál, de meghatározó elemét is képezi légitársaságunk arculatának. Fontos számunkra, hogy kollégáink megjelenésükkel is tükrözzék cégünk filozófiáját és a szektorban egyre hangsúlyosabb piaci szerepét” – mondta el Martin Gauss, az airBaltic ügyvezető igazgatója.

Az új kollekció kényelmes, praktikus és a letisztult elegancia valamint az igényes részletek jellemzik. Az alapszín a sötétkék, amelyben megjelenik a világos zöld. Ezek a légitársaság arculatának színei is egyben. Az airBaltic  történetében először vált feketéről más színre  – elegáns sötétkékre – a pilóták egyenruhája.

Itt nézhetik meg a videót a kollekció születéséről.

A légiszállító 70 célpontra repül Rigából, Tallinnból és Vilniusból. 2018 nyarára, 3 új úti célt is bevezettek Tallinnból: Malagát, Brüsszelt és Koppenhágát. Jövőre Riga és Stuttgart között tervez közvetlen járatot indítani a lett légivállalat.

(forrás: Turizmus Online)