Balatonalmádiban, Fenyvesen, Györökön, Vonyarcvashegyen, Zánkán terveznek játékos, zenés, forraltboros jeges programokat január utolsó hétvégéjén, és várhatóan megtartják a Fonyód-Badacsony közötti Balatonátcsúszást is – olvasható a Balatontipp oldalán.

Balatonalmádi

A Wesselényi strandon Jég-Hétvége január 28-án és 29-én, mindkét nap 10-16 óráig.
Sorversenyek, váltók, kötélhúzás, célba dobás, családi korcsolya, jégkorong, limbó, kori-rocky, gyorskorcsolya, börze.

Balatonfenyves

A Központi strandon Heves Jeges Karnevál címmel rendeznek programot január 28-án, szombaton 13-16 óráig. Bulizene egész délután, nyitva tartó büfé a strandon forró italokkal és ételválasztékkal, köztük malac sülttel.

Balatongyörök

Jégpartit rendeznek a Községi strandon január 29-én, vasárnap 15 órától. A program szerint játékos ügyességi versenyeket szerveznek gyerekeknek és felnőtteknek, hokimeccs is lesz saját felszereléssel, forraltbort és forró teát is árusítanak a parton.

Vonyarcvashegyen a múlt hétvégi jégrandi sikerén felbuzdulva ismét megrendezik a programot – Fotó: Pálfi Sándor – Tourinform iroda

Vonyarcvashegy

A Lidó strandon Jégrandi és III. Jégszobrász Művésztelep című programok január 27-29-én: péntektől vasárnapig mindegyik nap 15 órától hangulatos zene, fakutyázás, korcsolyázás, forralt bor és tea.

Zánka

Jeges strandparty lesz a Községi strandon január 28-án, szombaton 13-17 óráig. A programok mellett forró italokat és zsíros kenyeret is ígérnek.

(Napi Turizmus)