Az Azúr Prémium az első 5 csillagos hotel a Balaton-parton

Forrás: turizmus.com

A siófoki szálloda a sikeres Hotelstars minősítés után is folytatja a fejlesztéseket.

Korábban történt

A Hotel Azúr Zrt. két különálló, de összeköttetésben álló szállodát és egy Apartmanházat üzemeltet Siófokon. A szállodák: a 2004-ben megnyitott, négy csillagos, közel 198 szobás Hotel Azúr, a másik pedig a 2011-ben indult 49 szobás Hotel Azúr Prémium.

3 éve egy nagyszabású fejlesztési és megújulási programot indított el a cég. Ennek keretein belül a Hotel Azúr szobáinak kétharmadát már felújították, elkészült az étterem, a konferencia termek és a szálloda lobbyja is.

2018-ban folytatódik a szobafelújítás és megújul a wellness is, illetve jelentősen bővülnek a gyermekbarát szolgáltatások. Ezzel párhuzamosan a Hotel Azúr Prémiumban is számos fejlesztés és látványos gasztronómia megújulás is történt.

Ennek is köszönhetően nemrég sikeres Hotelstars minősítésen esett át a szálloda. Ennek alapján a Hitel Azúr az első hivatalosan is 5 csillagos szálloda a Balaton-parton. (A Balaton régióban mostanáig egyetlen hotel, a Lotus Therme Hotel & Spa***** Hévíz kapott ötcsillagos minősítést.)

Csándli Balázs üzemeltetési igazgató feladatköre az 5 csillagos egység önálló vezetésével bővült, Hotel Manager pozícióban. A cégcsoport irányítását továbbra is Polgár András látja el.

Hotel