Amerikai Egyesült Államok: ahol minden lehetséges

Forrás: turizmus.com

 

Az Egyesült Államok felfedezésére az egyik legjobb mód, ha fly and drive utat szervezünk. A hatalmas távolságok miatt több benne a mozgásterünk a programszervezés területén, még jobban személyre szabhatjuk az utazási ajánlatokat ügyfeleink részére.

Ebben nyújthat nagy segítséget az STR CEE amerikai partnere, a NEW WORLD TRAVEL, amely 1979 óta az amerikai utazási piac meghatározó alakja. A több mint 100 munkatársat foglalkoztató DMC New York-i, Los Angeles-i és miami irodával rendelkezik. Így az adott desztinációra közvetlen forrásból ismerhetjük meg a legpontosabb információkat.

Az iroda munkatársai minden más utazási területen is többéves gyakorlattal rendelkeznek, külön-külön részleg foglalkozik azok egyedi igényeivel. Így nemcsak a self-drive, hanem csoportos körút vagy egyéni utazás, esetleg üzleti vagy incentive út szervezése esetén is bátran kereshetjük őket. Náluk nem akadály az sem, hogy helyi, magyar nyelvű idegenvezetőt biztosítsanak utasaink mellé

Mindamellett online B2B foglalási rendszerrel könnyítik meg a szolgáltatásokról szóló információadást és azok lefoglalását. Újdonságnak számít, hogy mivel egyre nagyobb az érdeklődés a hajós utak iránt, amelyeknek speciális szállás- és programigényük van a hajóutak előtt és után, náluk külön cruise részleg áll a partnerek rendelkezésére.