Az Aviareps Magyarország, az Alitalia légitársaság magyarországi képviselete közös reggelire invitálta a partnereit, hogy közelebbről bemutassák a légitársaság új téli menetrendjét.

A reggelit Tóth Attila, az Aviareps magyarországi ügyvezetője nyitotta meg, aki köszöntötte a szakembereket majd bemutatta az eseményen résztvevő Aldo D’Eliat, az Alitalia kelet-európai értékesítési vezetőjét és Massimo Rusticot, Olaszország magyarországi nagykövetét.

Aldo D’Eliat prezentációjában kiemelte, hogy a rosszindulatú pletykák ellenére a légi cég működése stabil és erősebbek, mint valaha.

Az Alitalia elsősorban a hosszútávú járatokba fektetett be, ezért a téli a menetrendbe több új útvonal is bekerült. Rómából többek között Újdelhi, Malé, Johannesburg, Los Angeles, Havana és Sao Paulo is elérhetővé vált az utasok számára. A hosszútávú járatokat A330-asok szolgálják ki, rajtuk három osztállyal: economy, premium economy és business.

A légitársaság összesen 74 desztinációra repül hetente 1600 járattal. A cég napi járatokat üzemeltet Budapest és Róma között, ahonnan kiváló csatlakozásai lehetőséget kínál a Távol-Keletre, Észak- és Dél-Amerikába, Afrikába, és a Közel-Keletre is.

Az A320-as géptípuson két osztály, a business és az economy osztály áll az utasok rendelkezésére.

(forrás: Turizmus Online)
(Napi Turizmus)