A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat gyártottak a pályákra, így már összesen 10 ratrakolt pályán lehet csúszni. Nyitva van az A1, A7, Q3, A6, A4, Q2, Q7, A3, Q5, A5- ös pálya, így összesen több mint 7200 méteren lehet Eplényben síelni, ebből közel 4000 méteren kivilágított pályákon.

Hétvégente teljes kapacitással üzemel a síterep, beleértve az Audi Sport 4 üléses sífelvonót, az 1-es, 2-es, 3-as csákányost és a T1-es, T2-es, T3-as tanulófelvonót – olvasható a Síelők.hu oldalán. A hegyre szállítási kapacitás így összesen 7.350 fő óránként.

Folyamatosan ratrakolják a pályákat, beleértve a meredek részeket is a csörlős ratrak segítségével.

Minden héten szerdán és pénteken ki lehet próbálni az éjszakai síelés élményét is. Éjszaka az A1-es, A6-os, Q3-as, A7-es, Q2-es pályákon lehet síelni.

Ha nincs felszerelés, akkor sincsen gond, az Intersport Síkölcsönzőben mindenki megkapja a kívánt felszerelést közvetlenül a pálya mellett.

Vendéglátós egységeik is teljes kapacitással működnek, megnyitott az emeleten lévő étterem is, ahol a megszokott ételek mellett lehet kapni lepényt és pizzát is, valamint Zirci Apátsági kézműves söröket.

Emellett természetesen nyitva van a Kemencés büfé és a DasWeltAuto körvár is a hegyen.

(Napi Turizmus)